ProMa ondersteunt sporters

Afgelopen week overhandigde ProMa Consulting met grote trots nieuwe trainingspakken aan het A1 korfbalteam van MIA. Dit team heeft de afgelopen tijd behoorlijk moeten knokken om weer succes te halen. En daarin ziet ProMA Consulting een mooie parallel met het bedrijfsleven.

Hervonden eenheid

De A1 van MIA heeft het afgelopen seizoen flink wat wisselingen van trainers, coaches en spelers moeten incasseren. Het team en de coaches stonden dit zaalseizoen daardoor voor een flinke uitdaging. Afgelopen zaterdag stond er een hervonden eenheid in het veld en wonnen zij met 13-10 van Dindoa A1. Of het aan de gesponsorde pakken lag, laten we in het midden, maar ProMa Consulting is heel trots op het feit dat zij een bijdrage mogen leveren aan dit team!

Parralel

Sporten in teamverband heeft een mooie parallel met het bedrijfsleven en ook met waar ProMA Consulting voor staat namelijk:

  1. Teamgeest, heb oog voor elkaar en het teambelang. Dus: “wat kenmerkt het team, waar staan jullie voor”
  2. Integraal denken en te handelen. Dus; “weet van jezelf en de ander wat nodig is en verwacht wordt om als team succesvol te zijn”
  3. Persoonlijk leiderschap/coaching kunnen ontvangen en geven. Dus : “werk aan jezelf en het team door duidelijkheid te geven en te accepteren”

Vertrouwen

Door zo samen te werken met duidelijke afspraken ontstaat er een ingesleten (spel) structuur. Hierdoor weet je dat je op elkaar kunt vertrouwen tijdens de opdracht. En dat is een hele goede basis voor succes

ProMa consultancy wenst de spelers en trainers van CKV MIA A1 een enorm succesvol vervolg toe van het seizoen. Dat er maar veel mooie, succesvolle wedstrijden mogen volgen.

Lees ook het artikel van Stad Amersfoort

https://destadamersfoort.nl/deel-je-nieuws-artikel/proma-consulting-sponsort-mia-a1-549394

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *